Mari Bardalen Wiggen

Jeg er utdannet kiropraktor fra Syddansk universitet i Odense, Danmark, 2008. Har tatt videreutdannelsen innen dyrekiropraktikk ved Backbone Academy i Sittensen, Tyskland. Dette er en utdannelse kun for kiropraktorer og veterinærer, og bygger dermed på en lengre medisinskfaglig utdannelse. Jeg har senere tatt eksamen i og er dermed sertifisert i Interational Veterinary Chiropractic Association. Er medlem av Norsk Kiropraktorforening, Norsk Veterinærkiropraktor forening og Interational Veterinary Chiropractic Association.

Jeg har bakgrunn i landbruksutdannelse og lang variert erfaring med hest i både arbeide, ridning og kjøring. Har jobbet med trening av hest og instruksjon. Jeg legger stor vekt på etter-og videreutdannelse, og er jevnlig på kurs både med tanke på human- og dyrekiropraktikk. I tillegg benyttes jevnlig tid til å observere og lære av andre kollegaer.

Både hestens egen livskvalitet og hesten som kilde til glede og god livskvalitet hos mennesker er viktig. Som både kiropraktor for mennesker og dyrekiropraktor for hester, er jeg særlig interessert i å bidra til at hele ekvipasjen skal fungere best mulig sammen. Mange er ikke oppmerksomme på hvordan egne små og større plager kan påvirke samspillet med hesten – og motsatt. Derfor vil jeg ofte anbefale en sjekk av både hest og rytter ved første konsultasjon. Det beste er å observere rytter/kusk og hest under trening. Her vil man kunne se hvordan hest og rytter påvirker hverandre, noe som kan gi verdifull informasjon for å gjøre den beste vurderingen.

Jeg jobber også i alminnelig human kiropraktorpraksis samlokalisert med andre helseprofesjoner på Harestua Medisinske Senter.

Bestill time for Behandling

Jeg vil gjøre mitt beste for å finne et tidspunkt som passer for deg og din hest. Send forespørsel i dag

Mine Tjenester

Her finner du informasjon om hva jeg kan tilby, samt priser og betingelser

Blogg

Her kan du lese mer og få nyttige tips og råd på veien mot bedre funksjon